banner

Ankesörlü telefonlar ücretsiz oldu




Türk Telekom, eskisi kadar rağbet görmeyen ankesörlü telefonların artık hafta sonu ücretsiz olacağını duyurdu

Bugünden başlayacak kampanya ile ankesörlü telefonlardan hafta sonu yapılacak şehiriçi ve şehirlerarası tüm görüşmeler ücretsiz olacak. Türk Telekom’un özel kampanyası ile Türkiye’nin her tarafından tüm ankesörlü telefonlarda, telefon kartı ile yapılan aramalarda geçerli olacak.

Askeriye ve cezaevlerinde ücret alınacak

Türk Telekom’un ankesörlü telefonlarından şehiriçi ve şehirlerarası yönlerine yapılacak görüşmelerde kartlardan kontör veya süre eksilmeyecek.

Kampanyada herhangi bir arama sınırı bulunmuyor. Bedava görüşmeler askeriye ve cezaevi konum grupları dışında kalan tüm ankesörlü telefonlarda geçerli olacak. Türkiye çapında yaklaşık 85 bin ankesörlü telefon bulunuyor. Bu ankesörlerin yaklaşık 60 bininde (Askeri ve cezaevi dışında kalan) kampanya geçerli olacak. 2012 yılında ankesörler ile yaklaşık 1 milyar dakika konuşuldu.

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.