Sürücülere SBS’de korna çalmayın uyarısı
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 06 Haziran 2013 10:32 tarihinde oluşturuldu
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, 8 Haziran Cumartesi yapılacak ve 1 milyon 127 bin adayın gireceği Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) sürücülerden sınav bitimine kadar korna çalmamalarını istedi.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, sürücülerden Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sırasında korna çalmamalarını istedi.
Apaydın, yaptığı yazılı açıklamada, 8 Haziran Cumartesi günü yapılacak SBS'ye Türkiye genelinde 1 milyon 127 bin 137 adayın gireceğini anımsatarak, sürücüleri saat 10.00 ile 12.00 arasında gürültü yapmamaları konusunda uyardı.
Sınav gününde trafikte beklenmeyen sıkışıklıkların veya yolların kapatılmasının söz konusu olabileceğini belirten Apaydın, öğrencilere evden erken çıkmalarını tavsiye etti. Apaydın, şunları kaydetti:
"Öğrencilerimiz tedbirli olsunlar. Sabah gösteriler nedeniyle bazı güzergahların trafiğe kapatılabileceğini göz önünde tutarak erken yola çıksınlar. Tüm şoför esnafı ve araç sürücülerinin sınav zamanı okul önlerinde ve yakınlarında müzik açmamaları, korna çalmamaları öğrencilerimizin yararına olacaktır. Ayrıca sınav yapılan yerlerin yakınlarında aynı şekilde sınav saatlerinde gürültü yapan çalışmaların durdurulması için tedbir alınması ve bilhassa gösterilerin durdurulması öğrencilerimizin, çocuklarımızın geleceği için büyük önem taşımaktadır."
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak
-
Eğitimin farklı ‘SES’leri Antalya’da buluştu