banner

Tır, öğrenci servisini biçti!




Öğrenci servisi ile tır çarpıştı. Bir öğrenci hayatını kaybetti.
okul_servisiEdinilen bilgiye göre, Bilecik'in Osmaneli ilçesine bağlı köylerden İznik'e okumaya gelen 20 öğrencinin okul dönüşü bindikleri servis midibüsü tırla çarpıştı. İznik'ten aldığı öğrencilerle Osmaneli'ye hareket eden Arif Çalışkan (42) idaresindeki 16 VU 235 plakalı servis midisü, Kaynarca köyü yakınlarında, karşı istikametten gelen Tuncay Özcan'ın (54) kullandığı ki 34 ZJ 5919 plakalı tırla çarpıştı. Tırın virajı alırken savrulan dorsesinin çarptığı servis aracı hurdaya döndü. Servis şoförü Arif Çalışkan ile İznik Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan İsmail Süne (17) araçta sıkıştı. Kazada Hüseyin Avdırın (17), Furkan Çetin (16), İbrahim Avatan (17), Kübra Güldemir (16) adlı öğrenciler de yaralandı.
İtfaiye ekiplerinin sıkıştıkları yerden güçlükle kurtardığı Çalışkan ve Süne ile diğer yaralı 4 öğrenci İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan İsmail Süne kurtarılamadı. Kazayı haber alan öğrenci velileri hastaneye akın ederken, tam bir can pazarı yaşandı. Tır şoförü göz altına alınırken, kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.