banner

RYN Okul Kıyafetleri depolama alanını 3 katına çıkardı




Okul kıyafetleri imalatı ve şatışı yapan, merkezi Sakarya’da bulunan okul kıyafetleri ve iş elbiseleri firması RYN Okul Kıyafetleri firması yetkilileri, özellikle pandemi döneminden sonra oluşan yoğun talepler karşısında, üretim ve depolama alanlarını arttırarak 3 katına çıkardıklarını söyledi.

RYN-okul-kiyafetleriSektördeki hareketliliği değerlendiren firma yetkilisi Erzat İnce, ‘’Türkiye genelinde 42 ilde 200’den fazla özel okula “okul kıyafeti”, okul eşofman takımları, Polo yaka okul tişörtleri ve bir çok okul kıyafeti imalatları yaptıklarını, kaliteden ve profesyonel hizmetlerden ödün vermediklerini, bu sayede okulların birbirlerine referans olarak firmalarını tavsiye etmeleri üzerine okul kıyafetleri konusunda büyük bir talep yaşadıklarını belirtti. Ürettikleri okul kıyafetlerini, üretim sürecinde, satış ve satış sonrası karşılaşabilecekleri her türlü problem ile ilgili planlı ve hızlı çözümler ile öne geçtiklerinden bahseden İnce, üretim kapasitelerini ve depolama alanlarını 3 katına çıkararak müşterileri memnuniyet oranlarını %100’e çıkardıklarını söyledi.

Özel kevlar ipliğinden üretilen tüm okul kıyafetlerinin Avrupa normlarına göre üretildiklerini ve satış sonrası yıkama garantisi de vererek, yırtılma, sökülme, renklerde solma olmadığını belirtti. Ayrıca RYN markalı okul kıyafetlerini ve ürünlerini Avrupa’nın yanı sıra orta doğu pazarına da sunduklarını, geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu, yabancı ülkelerdeki okulların Türkiye üretimli elbiseleri tercih etme hususunda isteğin arttığını da ifadelerine ekledi.

Türkiye’nin her noktasına teslim hizmeti bulunan firma yetkililerinden Uğur Türk, önceliklerinin müşterilerinin memnuniyeti ve mutluluğu olduğunu, bu vizyon ile üretimden, planlamaya, imalattan sevkiyat aşamalarına kadar çok ince düşünerek, tüm aşamaların mükemmeliyetle yapılmasına özen gösterdiğini belirtti.

Türkiye’de 42 ilde 200’den fazla özel okula “okul kıyafeti” üreten RYN Tekstil Okul Kıyafetleri firması, 2019 yılında “Eğitim Çözümleri Tedarikçisi” ödülünü alarak başarı geçmişine bir yenisini daha eklemişti.

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.