banner

İTK’lı Eda Yavuz Türkiye şampiyonu oldu




Gençlik ve Spor Hizmetleri Okul Sporları tarafından düzenlenen yarışta İTK Fen Lisesi öğrencisi Eda Yavuz Türkiye şampiyonu olurken İTK Ortaokul öğrencisi Ayça Kural ise Türkiye dördüncüsü oldu.

itk_yelkenGençlik ve Spor Hizmetleri Okul Sporları tarafından 11-12 Haziran tarihlerinde düzenlenen “Okullar Arası Türkiye Birinciliği” yarışlarında İzmir Özel Türk Koleji Fen Lisesi öğrencisi Eda Yavuz techno 293 sınıfında Türkiye şampiyonu olurken, aynı yarışta optimist yıldızlar kategorisinde İzmir Özel Türk Koleji Ortaokul öğrencisi Ayça Kural Türkiye dördüncülüğünü elde etti.

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.