banner

Türk öğrencilere Pakistan’da tıp ve mühendislik okuma imkanı




Türk öğrencilere, Pakistan üniversitelerinin tıp, diş hekimliği ve mühendislik lisans programlarında öğrenim hakkı

Pakistan Yüksek Öğretim Komisyonu (HEC) tarafından, 2014-2015 akademik yılında Pakistan üniversitelerindeki tıp, diş hekimliği, eczacılık ve mühendislik lisans programlarına, eğitim masraflarını kendileri karşılayacak yabancı öğrenciler ile çifte vatandaşlığı bulunan Pakistanlı öğrencilerin başvurabilecekleri belirtildi.

 YÖK’ten yapılan duyuruda, başvuru formları, kabul koşulları ve eğitim katkı paylarına ilişkin bilgiler www.hec.gov.pk/sfs web adresinde yer almakta olup, başvuru belgelerinin onaylı nüshalarının beş kopya halinde 20 Eylül 2014 tarihine kadar Komisyon'a iletilmesinin gerektiği ifade edildi. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.