banner

ÖYP alan sınavı yerleştirme başvurusu bugün son




ÖYP kapsamında sonuçları açıklanan rehberlik ve psikolojik danışmanlık, felsefe ile psikoloji bölümlerine yapılan araştırma görevlisi yerleştirme sonuçlarına göre atamaların başvuruları bugün sona eriyor.

kayitYükseköğretim Kurulunca (YÖK), Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında rehberlik ve psikolojik danışmanlık, felsefe ile psikoloji bölümlerine yapılan araştırma görevlisi yerleştirme sonuçları için başvuru süresi bugün doluyor.

Sınavı kazananların, lisans diplomasının aslı veya noter tasdikli örneği, lisans mezuniyetine ilişkin transkriptin aslı, yerleştirmeyi esas beyan edilen ALES sonuç belgesi, ALES'ten muaf olunması halinde doktora eğitiminin tamamladığına dair ya da öğretim elemanı olarak çalışıldığına dair belge, yerleştirmeye esas beyan edilen yabancı dil sınav sonuç belgesi, 12 adet fotoğraf ve araştırma görevlisi olarak çalışmalarına engel bir durum olmadığına dair sağlık raporuyla kazandığı üniversiteye başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.