banner

ÖYP kapsamındaki araştırma görevlilerinin tercihleri başladı




KHK ile statüleri 50/d olarak değiştirilen araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanlar, lisansüstü eğitim için 23 Eylül'e kadar tercih işlemlerini yapabilecek.

 

yokÖğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında olup, 674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile statüleri 50/d olarak değiştirilen araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstündekiler, lisansüstü eğitim için tercih işlemlerini, 23 Eylül'e kadar yapabilecek.
Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) internet sitesinde yer alan duyuruda, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller" kapsamında, 2547 sayılı Kanun'un 33/a maddesine göre atanan ve 674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Statüleri 50/d olarak değiştirilen araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanların lisansüstü eğitim alabilmek için, tercih işlemlerini bugünden itibaren 23 Eylül saat 18.00'e kadar yapabilecekleri bildirildi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.