banner

TEV’den Aslı Nemutlu anısına öğrenci bursu




Erzurum’daki kayak pistinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Kayak Milli Takım Sporcusu Aslı Nemutlu, öğrencilere umut ışığı oluyor. TEV’in vereceği Aslı Nemutlu Bursu ile hukuk eğitimi almak isteyen ve kayak sporuna gönül veren öğrenciler desteklenecek.

Çocukluğundan beri en büyük arzusu Hukuk Fakültesi’nde okumak olan ve 18 yaşında talihsiz bir kayak kazası sonucunda hayatını kaybeden Aslı Nemutlu’nun adını yaşatacak olan TEV, geleceğin Türkiye’sinin aydınlık yüzleri olan öğrencilerin eğitimine de destek olacak.

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Genel Müdür Yardımcısı Güsel Bilal, Türkiye’de eğitime gönül veren ve başarılı gençlerin önünü açma hedefinde olduklarını belirterek, "Türk Eğitim Vakfı olarak, Türk milli takımında olan bu kadar başarılı bir gencimiz adına bir özel burs vermek bizim için çok önlemli. Aslı Nemutlu’nun hazin bir kayak kazası ile hayatı kaybetmesinin ardından ailesinin böyle bir burs için TEV’i seçmesi de bizim için çok anlamlı oldu. Aslı Nemutlu’nun adını ailesiyle birlikte bu şekilde hukuk ve kayak sporu ile sonsuza kadar yaşatabileceğiz. Bu girişimin birçok aileye de örnek olmasını istiyoruz. Bir isim ancak gençlerin önünü açan böyle anlamlı burslarla sonsuza kadar yaşayacak. TEV Aslı Nemutlu Bursu sayesinde ilerinin önemli hukukçuları olacağına inandığım bursiyerler de genç sporcumuzun adını sonsuza kadar yaşatacak" dedi.

Aslı Nemutlu Bursu’na destek olmak için aşağıdaki hesaba bağışta bulunabilirsiniz:

HESAP ADI : TÜRK EĞİTİM VAKFI

BANKA ADI :YAPI KREDİ BANKASI

IBAN NUMARASI : TR84 0006 7010 0000 0085 4824 55

AÇIKLAMA : TEV-ASLI NEMUTLU BURS FONU

(hürriyeteğitim)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.