banner

Siyaset ‘sosyal medya’ya taşınıyor!




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AA muhabirine, sosyal medya ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, ''Devletler ve hükümetlerin sosyal medyayı muhatap almak durumunda kalacaklarını düşünüyorum'' dedi.

Siyaset ‘sosyal medya’ya taşınıyor!Kendisinin sosyal medyayı etkin bir şekilde kullandığını anlatan Kılıçdaroğlu, 26 Mart itibarıyla 606 bin kişi tarafından twitter'dan izlendiğini, her gün ortalama bin 500 kişinin ise gruba katıldığını bildirdi. Kılıçdaroğlu, ilerleyen süreçte sosyal medyanın gelişimi ile ilgili öngörüsünü aktarırken de sosyal medyanın dinamik bir alan olduğunu ve büyük gelişme göstermeye devam edeceğinin altını çizdi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: ''Her gün binlerce insan sosyal medya kullanıcısı oluyor isverigeapotek.com. Devletler ve hükümetlerin bu alandaki potansiyeli görmezden gelemeyecekleri için sosyal medyayı muhatap almak durumunda kalacaklarını düşünüyorum. Dolayısıyla politika belirleyiciliğinde sosyal medyanın önümüzdeki süreçte önemli roller oynayacağını düşünüyorum. Öyle görülüyor ki önümüzdeki süreçte sosyal medya hem potansiyel olarak hem de etkinlik olarak büyümeye devam edecektir.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.