banner

Üniversitelilerden Ethem Sarısülük için insan zinciri




Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Ethem Sarısülük için insan zinciri

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Ankara Kızılay’daki Gezi Parkı eylemleri sırasında polis kurşunuyla hayatını kaybeden Ethem Sarısülük için ‘Duran İnsan’ eylemi yapıldı.

Ankara Kızılay’daki Gezi Parkı eylemleri sırasında polis tarafından başından vurularak hayatını kaybeden Ethem Sarısülük ’ün failinin serbest bırakılmasına tepki gösteren Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim üyeleri, çalışanları ve öğrencileri üniversitenin Fındıklı kampüsünde bir eylem gerçekleştirdi.

Dün öğlen saatlerinde Fındıklı Kampüsü’nden Fındıklı Parkı’na kadar uzanan bir insan zinciri oluşturan grup, 1 saat süresince de ‘duran insan’ eylemi yaptı. Eyleme, araçlarıyla yoldan geçen bazı yurttaşlar da korna çalarak destek verdiler.

Bir saatlik eylemin sonunda eyleme katılanlar alkışlarla Fındıklı kampüsüne döndü.

Kaynak Radikal

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.