Bütün üniversitelere sıçradı




Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencileri, evlenen üniversite öğrencilerinin kredi borçlarının silineceği ve karşılıksız bursa çevrileceği düzenlemesini temsili düğün töreni ile protesto etti

Makine Mühendisliği Fakültesi önünde toplanan bir grup öğrenci, gelin alma merasimi için şarkı söyleyerek İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine yürüdü.

Burada damatlık giymiş iki öğrenci fakiltenin kantinine girerek, gelinlik giyen iki öğrenciyle oyun oynayarak temsili düğünün yapılacağı Makine Mühendisliği Fakültesi önüne geldi.

Burada önceden süsledikleri alanda nikah masasına oturan "Şakir Worldpuan ve Berna Takkart" ile "Mahmut Kredili ve Asiye Kredisiz" adı verilen iki çiftin temsili nikahı kıyıldı.

Nikahın ardından yöresel müzikler eşliğinde halay çeken öğrencilere, takı takma merasiminde ise arkadaşları yemek fişi, sakız ve otobüs kartı hediye etti.

Bir süre daha oynayan öğrenciler daha sonra dağıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.