banner

Öğrenci servisleri kaza yaptı: 24 öğrenci yaralı




Bayburt'ta taşımalı eğitim kapsamında köyden kent merkezine öğrenci taşıyan servis minibüslerinin şarampole devrildiği iki ayrı kazada, 24'ü öğrenci 26 kişi yaralandı.

Merkeze bağlı Yukarı Kırzı köyünden kent merkezine öğrenci taşıyan Eren Dakoğlu yönetimindeki 69 S 0089 plakalı minibüs, Çiçekli köyü mevkisinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Dakoğlu ile serviste bulunan 15 öğrenci yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Merkeze bağlı Aşağı Dikmetaş köyü mevkisindeki kazada ise Aydıncık köyünden kent merkezindeki çeşitli okullara öğrenci götüren Osman Bayrak'ın kullandığı 69 S 0007 plakalı minibüs, kar yağışı sebebiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada yaralanan sürücü Bayrak ile araçta bulunan 9 öğrenci, Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü.

İki kazada yaralananların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.