banner

TUS ve DUS ek yerleştirme tercihleri alınmaya başlandı




Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS), Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) İlkbahar Dönemi ek yerleştirme tercih başvuruları bugün başladı.

ÖSYM’den TUS ve DUS ek yerleştirme tercihleri ile ilgili duyuru yapıldı.

Yapılan duyuruya göre, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS), Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) İlkbahar Dönemi ek yerleştirme tercihleri 3-6 Temmuz 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacak. Ek yerleştirme tercihleri, 2014-TUS, DUS İlkbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ile 2014-TUS ve DUS İlkbahar Dönemi Tercih İşlemleri Genel Bilgileri’nde yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak.

TUS ve DUS ek yerleştirme tercih ücreti 10.00 TL olarak belirlendi. Adayların, bu ücreti tercih işlemlerinden önce yatırmış olması gerekiyor.

Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.