banner

Okulların tatil edildiği iller (18 Şubat)




Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. İşte 18 Şubat itibariyle okulların tatil edildiği yerler;

Balıkesir, Yozgat, Zonguldak, Konya ve Düzce'de, merkez ve bazı ilçelerde kar yağışı nedeniyle okullar 18 Şubat 2015 Çarşamba tatil edildi.

Balıkesir'de kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde yarın eğitime ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartlarının sürdüğü merkez ile bazı ilçelerde ulaşımda aksamalar yaşandığı bildirildi.

Açıklamada, kar yağışının etkili olduğu Bandırma, Gönen, Balya ve Manyas'ta ilk ve orta dereceli okullar, merkez Karesi ve Altıeylül ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapılan, birleştirilmiş sınıfların da aralarında bulunduğu tüm köy okulları ve ilçe merkezine taşımalı eğitim kapsamında gelen ilk ve orta dereceli okullar ile tüm özel eğitim kurumlarının 18 Şubat Çarşamba tatil edildiği belirtildi.

Yozgat

Yozgat'ta, kar yağışı nedeniyle okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 18 Şubat Çarşamba ara verildiği belirtildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta kar nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı merkeze bağlı belde ve köyler ile Kilimli ve Kozlu ilçelerindeki okullarda eğitime 18 Şubat Çarşamba ara verildiği belirtildi.

Kamuda çalışan engelliler, hamileler ve kronik hastalığı bulunanların da yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Konya

Konya'da kar yağışı nedeniyle 9 ilçede eğitime ara verildi.

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kış şartları nedeniyle Beyşehir, Derebucak, Bozkır, Karapınar, Emirgazi, Hadim, Taşkent, Ereğli, Yalıhüyük ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Kamuda çalışan engelliler, hamileler ve malul gazilerin de bir gün idari izinli sayılacağı aktarılan açıklamada, hava koşullarındaki gelişmelere göre alınan yeni kararların valiliğin internet sayfasından kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi. 

Daha önce, Konya'nın Ilgın ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri, Akşehir, Yunak, Kadınhanı, Akören, Ahırlı, Doğanhisar, Derbent, Tuzlukçu ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 18 Şubat Çarşamba günü ara verildiği bildirilmişti.

Düzce

Düzce'de, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü, olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla kentteki tüm okullarda eğitim ve öğretime 18 Şubat Çarşamba ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Balıkesir

Balıkesir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle de merkez ilçeler ile Susurluk'ta eğitime bir gün ara verildi.

Nevşehir

Nevşehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Niğde

Niğde'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Sakarya

Sakarya'nın bazı ilçelerinde de kar yağışı dolayısıyla eğitime ara verildi.

Alınan bilgiye göre, İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararlarıyla, Adapazarı, Akyazı, Erenler, Hendek, Karapürçek, Arifiye, Karasu, Serdivan, Söğütlü ve Sapanca'da okullar bugün tatil edildi.

Ferizli, Pamukova ve Kocaali ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan okullar ile Geyve ilçesindeki köy okullarında da eğitime ara verildiği öğrenildi.

Antalya Akseki

Antalya'nın Akseki ilçesinde elverişsiz hava şartları nedeniyle eğitime ara verildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.