Öğrencilere mezarlık temizlettirildi
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 04 Haziran 2015 18:29 tarihinde oluşturuldu
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde gönüllü 50 lise öğrencisi, ilçe merkezi ve köylerdeki mezarlıklarda sosyal sorumluluk projesi kapsamında onarım ve temizlik çalışması yapıyor.
Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Endüstri Meslek Lisesinde eğitim öğretim gören öğrenciler, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki mezarlıkların temizliği ve hasarlı kabirlerin onarımına yönelik çalışma başlattı.
Öncelikle merkez ve Tepeköy köyü mezarlığını çöp ve otlardan temizleyen öğrenciler, kırık mezar taşlarını da onardı.
Projeden sorumlu öğrenci Levent Açıkgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki 20 mezarlıkta Ramazan Bayramı'na kadar temizlik ve onarım işini bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Kaymakamlık, belediye başkanlığı ve müftülüğün desteğini aldıklarını anlatan Açıkgöz, "Topladığımız çöp ve yabani otları belediyeye ait araçlara yüklüyoruz. Mezarlıkların temiz ve düzenli olması çok önemli. Bu duyarlılıkla geliştirdiğimiz sosyal sorumluluk projemize verilen destek bizi mutlu etti" diye konuştu.
Açıkgöz, mezarlıklardaki çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandığını kaydetti.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak