banner

Doğa Okulları'nın tamamı el değiştirdi




Doğa Okulları'nın tamamının satıldığı açıklandı. Doğa Okulları Kurucusu Fethi Şimşek, ellerindeki hisselerin yüzde 100'ünün Ömer Saçaklıoğlu'na satıldığını duyurdu.
fethi_simsekDoğa Okulları kurucusu Fethi Şimşek yaptığı açıklamada “Kurup yıllardır itinayla büyüttüğümüz okulumuzu bu kıymetli ve hayırsever işadamına devretmek bize gurur veriyor.
Doğa Okulları yıllardır başarıyla taşıdığı liderlik bayrağını, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden birinin kurucusu ve sahibi olan Ömer Saçaklıoğlu ile daha yükseklere taşımayı hedeflemektedir” dedi.
Ömer Saçaklıoğlu, Metal Yapı Konut markasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründen faaliyet gösteriyor.
Kaynak: Hürriyet

 

 

Doğa Okulları’nın tamamının satıldığı açıklandı. Okulların kurucusu Fethi Şimşek, ellerindeki hisselerinin yüzde 100’ünün Ömer Saçaklıoğlu’na satıldığını duyurdu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.