banner

İTO Eğitim Komitesi seçimlerine İbrahim Taşel damga vurdu




İstanbul Ticaret Odası seçimleri 9 Kasım’da gerçekleştirildi. Eğitim komitesinin de belirlendiği seçimlerde Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel’in listesi farklı kazandı.

i_tasel_itoİTO Eğitim Komitesi seçimlerine Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel’in hazırladığı liste damga vurdu. 750 oyun 505’ini alma başarısı gösteren Taşel'in listesi seçimi açık ara önde götürerek kazanmayı başardı. Seçimlerin belli olmasının ardından açıklama yapan Taşel, “Eğitim camiamızın bütünlüğünü ve birliğini bozmadan seçimi tamamladık. Eğitim Komitesi için iki liste yarıştı. Dostluk içinde geçen seçimi biz kazandık. Bize gösterilen büyük güveni boşa çıkarmamak İçin elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.
İTO Eğitim Komitesi’nin yeni dönem yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
İbrahim Taşel
Zafer Öztürk
Orhan Albayrak
Onur Gözen
Enis Şener
Murat Tekin
Vedat Toy
Fuat Erez
Ali İhsan Gündoğdu

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.