banner

Üniversite öğrencileri de sonunda dayanamadı!




Tüm dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style çılgınlığı hız kesmiyor. Bu kez de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri Gangnam Style klibi çekti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ikinci sınıf öğrencileri tarafından çekilen ve son günlerin sevilen şarkısı `Gangnam Style' klibini, 4 günde 456 bin kişi izledi. Öğrencilerin üniversite kampusünün çeşitli yerlerinde çektikleri klip, sosyal paylaşım sitesi Youtube'da izlenme rakamlarını altüst ediyor. Öğrenciler Semih Özdemir, Mehmet Ali Kuş, Latif Can Derin, Veyis Bozkurt, Anıl Balık ve Polat Öziş'in rol aldığı klibi, 4 günde 456 bin kişi tıkladı. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.