Vanlı depremzede öğrencilere yardım
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Cumartesi, 19 Ocak 2013 08:04 tarihinde oluşturuldu
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO), 2011’de büyük bir sarsıntı yaşayan Van-Erciş’teki öğrencilere yardım paketi gönderdi.
BESYO öğrencileri, dönem dersleri kapsamında sosyal yardımlaşma amaçlı bu projeyi hayata geçirdi. Öğrencilerin Van için hazırladıkları yardım paketi, kışlık kıyafet, okunmuş-okunmamış kitap, futbol ve voleybol topu gibi spor araç-gereçleri ile bir miktar nakitten oluşuyor. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cevdet Tınazcı, yardımların Yakın Doğu Üniversitesi kanalıyla Kızılay üzerinden Van Erciş’teki Milli Eğitim Müdürü Ahmet Erdoğan’a ve buradan da bölgedeki ilk ve orta dereceli okullara ulaştırılacağını belirtti.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Uzun bir yolculuğun yönünü tayin eden ilk adım; Hangi Üniversite Hangi Bölüm?
-
Üniversite yerleşme sürecinde doğru ve akıllı bir tercih stratejisi
-
Türkiye’den Finlandiya’ya Uzanan Öğrenme Köprüsü Kuruldu
-
‘Dijital vatandaşlık, eğitim sürecinin bir parçası haline getirilmelidir’
-
EĞİTİMDE ETKİ PLATFORMU KOLEKTİF BİR HAREKET BAŞLATIYOR
-
İTO Başkanı’ndan çağrı: Özel okullarda KDV % 1’e çekilsin
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’


