banner

ABD’de yine okul saldırısı




ABD'nin Texas Eyaleti'nde Lone Star College'ta iki silahlı saldırganın okul içinde ateş ettiği ve saldırganlardan birinin de içinde olduğu üç kişinin yaralandığı bildirildi.

Okulun sözcüsü Jed Young, yaptığı açıklamada, okulda beş-altı el silah sesinin duyulduğunu, üç kişinin yaralandığını, bir kişinin kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Güvenlik görevlilerinin saldırganlardan birini yaralı ele geçirdiği, diğerini de yakalamak için çalışmaları sürdürdükleri belirtildi.

Texas'taki yerel televizyon kanallarının görüntülerinde Houston'daki Lone Star College'da öğrencilerin kampüs içinde kaçıştıkları, güvenlik görevlilerinin de saldırganları etkisiz hale getirmeye çalıştıkları görüldü. Yaralıların sağlık durumu, okulda başka yaralı veya ölü olup olmadığı henüz bilinmiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.