banner

ABD'de üniversitede saldırı




ABD’de okul saldırılarının ardı arkası kesilmiyor.  Bu kez hedefte bir üniversite kampüsü vardı. Saldırıda 14 kişi ağır yaralandı.

Harris kenti şerifi Thomas Gilliland, Teksas'taki Lone Star Üniversitesi kampüsünde meydana gelen olayda, en az 14 kişinin bıçaklanarak yaralandığını duyurdu.

Harris Şerifliği'nden yapılan açıklamada, olaydan sonra tutuklanan öğrenci Dylan Quick'in, Lone Star College System'in kampüsünde düzenlediği saldırıyı bir süredir planladığı ve "ilkokuldan bu yana insanları bıçaklayarak öldürme hayalleri kurduğu" belirtildi. 

Yetkililer ayrıca, Quick yaraladığı kişilerden 2'sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.