banner

Kursu tamamlayana,’umre’ye seyahat hediye




Erdemli İlçe Müftülüğü'ne bağlı Limonlu Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi alanlar, kursu başarıyla tamamlamaları halinde umre ile ödüllendirilecek.

Erdemli Müftülüğüne bağlı Limonlu Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi gören 52 kadına karneleri verildi. Limonlu Kız Kur'an Kursu'nda düzenlenen törende konuşan İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, hafızlık eğitimi alan öğrencilerin motivasyonlarının yüksek tutulması amacıyla ilk kez karne verildiğini söyledi.

Hafızlık eğitimi alan talebelere verilen karnenin başarılı olunup olunmadığının bir sağlaması olduğunu belirten Türkmenoğlu, bu nedenle karne uygulamasını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kur'an kursunda kadın hafızlarının yetiştirildiğini ifade Türkmenoğlu, kurstaki eğitmenlerin de tamamının hafız olduğunu bu nedenle de eğitim kalitesinin çok yüksek olduğunu kaydetti.

Kadın hafızların yetiştiği kursta teknolojiden de yararlandıklarını dile getiren Türkmenoğlu, kursta 52 öğrencinin eğitim aldığını, hafızlık kursunu başarıyla tamamlayanların umre ile ödüllendirildiğini belirtti.

Hafızlık çalışmasında günlük derslerini aksatmadan verenlere kurs hocaları tarafından diz üstü bilgisayar hediye edileceğini dile getiren Türkmenoğlu, kursta eğitim alan 10'a yakın talebenin temmuz ayında hafızlık sınavına gireceğini, bu sayının kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Konuşmanın ardından Türkmenoğlu ile kurs müdürü Zübeyde Şen, karneleri dağıttı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.