banner

Almanya’da burslu medya ve iletişim eğitimi




Medya ve iletişim alanına ilgi duyan ve eğitimini bu yönde devam ettirmek isteyenlere Almanya’da burslu eğitim fırsatı.

MHMK Macromedia Üniversitesi medya senaryolarınızı Almanya’da 6 lisans ve yüksek lisans bursuyla ödüllendiriyor.

Medyanın geleceği nedir? Nasıl bir trend göstermektedir? Ve medyadaki değişimler hayatınızı nasıl etkileyecektir? Medya kalıpları hızlı adımlarla dönüşmekte ve geleceğin standartlarına şekil verecek olan geleneksel medya modellerini yeniden düşünmemiz gereken önemli bir zamandayız. MHMK, siz genç ve yaratıcı yetenekleri, “medya senaryolarınızdan” esinlenerek fikir ve projelerinizi geliştirmeye ve 2013/2014 öğrenim yılında Munich, Berlin ya da Hamburg’da, medya, iletişim ve tasarım alanlarında İngilizce lisans veya master programları için değeri 95.850 € olan 6 burstan birini kazanmaya davet ediyor.

Medya ve iletişim alanında Almanya’nın önde gelen üniversitesi MHKM, üstün araştırma ve çalışma imkanları sağlamakta ve seçkin kariyer fırsatlarıyla bilinmektedir.

Kendi konseptini geliştir ve “kendi medya senaryonu”geleceğin medya senaryosu ile ilgili düşüncelerini, fikirlerini ve hayallerini keşfederek yaratıcılığını göster. Günümüzde televizyon, internet veya sosyal medya aracılığıyla, medya ile sürekli temas içinde yaşıyoruz.

Bu yarışma 18-28 yaş arası “Medya ve İletişim Tasarımı“ ve “Medya ve İletişim Yönetimi” branşlarında lisans öğrenimi gören ve 22-38 yaş arası “Medya ve İletişim Yönetimi” ve “Medya ve Tasarım” branşlarında yüksek lisans öğrenimi gören uluslararası öğrencilere açıktır.

Seçilen projeler ve görüntüleri www.youcreatemedia.com adresinde yayınlanacak, oylanabilecek ve yorumlanabilecektir. Ayrıca, kendi facebook haber kaynakları aracılığıyla, internet kullanıcıları tarafından desteklenebilecektir.

Nasil katılacağını ve başvuruda bulunacağını öğrenmek için www.youcreatemedia.com adresini ziyaret et. Uzmanlardan oluşan jüri en iyi işi burs ile ödüllendirecektir. Proje teslimi için son başvuru tarihi 25 Haziran 2013’tür.

Uluslararası

Medya İletişim

Fernanda Massarotto

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.