banner

Natura, güncel trendlere uyumlu, şık okul kıyafetleri tasarlıyor




Okul kıyafetlerinde; kaliteyi, dayanıklılığı, çeşitliliği, rahatlığı ve özgün tarzı hedefleyen çalışmalar yapan Natura, çizimden tasarıma, pamuktan kumaşa, üretimin bittiği ana kadarki süreçte son derece itinalı çalışmalara imza atıyor.

naturaGünümüzde Natura’nın birçok okulun kıyafetini tasarladığını ifade eden Natura Satış ve Pazarlama Yöneticisi İdris Müslüm, okul kıyafetlerinin rahat, şık ve modaya uygun olması gerektiğini vurguluyor.
2007 yılında, İstanbul’da kurulan İlke-Natura, kuruluşundan bu yana geçen 9 yıl içinde Natura markasıyla Okul Kıyafetleri üretimi ile Türkiye’de sektörün liderleri arasında yer alıyor. Okul kıyafetlerinde; kaliteyi, dayanıklılığı, çeşitliliği, rahatlığı ve özgün tarzı hedefleyen çalışmalar yapan Natura, çizimden tasarıma, pamuktan kumaşa, üretimin bittiği ana kadarki süreçte son derece itinalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Ayrıca modayı takip eden öğrencilerin farklı kıyafetler giyme taleplerini göz önünde bulundurarak ürün çeşitliliğini; okul öncesinden ilkokula, ortaokuldan liseye kadar tüm öğrenci gruplarını zenginleştiriyor.
ETI (etik ticari inisiyatifi) standartlarına özen gösteren Natura’nın, dünya markalarının üretimde kullandığı kırık iğne raporlarına varana kadar her türlü dünya imalat standartlarını göze’metal parçacıklar politikası’na dikkat edilen Natura ürünlerinde kullanılan metaller, kanserojen madde içermiyor. Her ürün için ayrı ayrı “OEKO-TEX belgesine sahip olan Natura, ürünlerinin tamamını Türkiye’de, İstanbul’da üretiyor” dedi.
naturaÜRÜNLERİMİZ UZUN ÖMÜRLÜ
Natura’nın, ürünlerinde nanoteknolojiyi kullandığını vurgulayan İdris Müslüm, “Bionic finish nanoteknolojisi; tekstil ürünleri üzerine uygulanan su, yağ ve diğer sıvıları hiçbir şekilde emmeyen, buna karşılık iç yüzeyde mutlak bir emicilik sağlayan ve nefes alabilen bir kaplama teknolojisidir. İç yüzeydeki emicilik ve yumuşaklık, kullanıcıya mutlak bir kullanım rahatlığı sağlar. Natura ürünlerinin su, yağ, çay, kahve ve diğer sıvıları hiçbir şekilde emmemesi sayesinde, kıyafetler daima temiz, estetik ve ürün duruşu bozulmuyor. Özellikle çocuk kıyafetlerinde uzun süreli kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar en aza indirgenerek ürünün uzun ömürlü olması sağlanıyor” diye konuştu.
Natura Pazarlama ve Satış Yöneticisi İdris Müslüm, nano teknolojik ürünler, collmax ürünler, termocoll fresh ürünler ve hybrid teknolojik ürünler ürettiklerini belirtti. Bu ürünlerin kişiye kullanımda kolaylık ve konfor sağladığını dile getiren Müslüm, aynı zamanda da hijyenik oldukları için sağlık açısından da tercih sebebi olarak ön plana çıktığını söyledi. Natura olarak teknolojik ürünlerin birçoğunu yaparak kendi bünyelerindeki kurumlara sunduklarını ifade eden İdris Müslüm, “Çünkü bizim kullanıcılarımız çocuklarımız dolayısıyla en fazla hijyen ve sağlık gerektiren durumla karşı karşıyalar. Natura ailesi olarak antibakteriyel iç çamaşırı, nano pantolon ve şort etekler, termocoll fresh t-shirtler, antibakteriyel ve koku yapmayan çoraplar, su itici yağmurluklar gibi daha birçok ürün halen üretilmekte ve geliştirilmekte” dedi.
ÖZGÜN BİR TARZ OLUŞTURUYORUZ
Günümüzde Natura’nın birçok okulun kıyafetini tasarladığını ifade eden İdris Müslüm, okul kıyafetlerinin rahat, şık ve modaya uygun olması gerektiğini söylüyor. Müslüm sözlerine şöyle devam ediyor: “Okul kıyafeti çocuklarımızın hayatlarında önemli yere sahip olan bu zaman diliminde kendilerini mutlu hissedebilecekleri, özgür kişiliklerini yansıtabilecekleri, motivasyonlarını güçlendirici, yaşamlarını kolaylaştırıcı özgürlük alanıdır. Bu aynı zamanda ait olma duygusunu aşılayan, kurumsal bir kimliğin içerisinde özgün bir birey olabilme ayrıcalığını yaşatan, okul yaşamının en temel unsurlarındandır. Öğrencilerimizin bu özgürlük alanlarında; içerisinde kendilerini rahat ve sağlıklı hissedebildikleri, güncel trendlere uyumlu, şık kıyafetler tasarlayarak onları sıkıcılıktan, tekdüzelikten ve üniforma algısından uzaklaştırıp özgün bir tarz oluşturuyoruz. Bu bağlamda, ürünlerimizi tasarlarken, çizimden tasarıma, pamuktan kumaşa, üretimin bittiği ana kadar ki süreçte son derece itinalı çalışmalar gerçekleştiriyoruz.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.