banner

Öğretmenlere terör soruşturması




Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, sosyal medya hesaplarından terör örgütünü övücü paylaşımda bulundukları iddiasıyla 8 öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

sosyalŞanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, sosyal medya hesaplarından terör örgütünü övücü paylaşımda bulundukları iddiasıyla 8 öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi. Siverek Kaymakamı Vural Karagül, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal medya hesaplarından terör örgütünü öven paylaşımlarda bulundukları belirlenen bir ücretli, 7 kadrolu öğretmen hakkında idari soruşturma başlattıklarını söyledi. Sosyal medya üzerinde de olsa dahi yasa dışı paylaşımlara izin verilemeyeceğini belirten Karagül, "Ücretli olarak görev yapan öğretmen görevden uzaklaştırıldı. 7 kadrolu öğretmen hakkındaki soruşturma devam ediyor, suç unsuru bulunması halinde bu öğretmenlerin dosyası adli mercilere gönderilecek" dedi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.