Kavram Kolejleri açılıyor
- Ayrıntılar
- Kategori: Özel Okullar
- Perşembe, 20 Haziran 2013 15:06 tarihinde oluşturuldu
2014 yılında eğitim sektöründe 40. yılını kutlayacak olan Kavram Eğitim Kurumları, 40. yılında yeni atılımlarla sahne almaya hazırlanıyor.
Kavram Dershaneleri ile eğitim sektöründe uzun yıllardan bu yana hizmet veren, daha sonra ise Kavram Meslek Yüksekokulu’nu kuran Kavram Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Durmuş, Kavram Kolejleri’nin kuruluşu için harekete geçti.
İş dünyasından bazı isimlerle Kavram Kolejleri’nin kuruluşu için ortaklık kurduklarını belirten Bahattin Durmuş, Kars’ta bir okulu öğrencileriyle birlikte devraldıklarını, 2014’de ise İstanbul’da büyük bir kolej açacaklarını söyledi. Kavram Kolejleri’ni Türkiye’ye yaymayı planladıklarını ifade eden Durmuş, İstanbul’da açacakları kampüse 20 milyon TL’yi aşan yatırım yapacaklarını dile getirdi. Gelecek yıl Kavram Eğitim Kurumları’nın 40. yılını kutlayacaklarını da açıklayan Durmuş, memleketi Kars’a 2 meslek okulu açacaklarını da sözlerine ekledi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ HABERLER
-
‘Doğru öğrencilerle doğru eğitim modeli arasında güçlü ve kalıcı bir eşleşme kuruyoruz’
-
‘Bir çocuğun özgüvenle fikir söyleyebilmesi, en az sınav sonuçları kadar kıymetlidir’
-
Sevinç’in 3’lü kayıt stratejisi: Şeffaf İletişim, Doğru Öğrenci – Doğru Okul, Kişiye Özel Takip
-
‘Eğitimde sürdürülebilir başarıyı kurumsal deneyimimizle hayata geçiriyoruz’
-
‘Nitelikli büyümeyi merkeze alan bir eğitim yaklaşımı benimsiyoruz’
-
‘Eğitimde kaliteyi ve kurumsal duruşu her şeyin önünde tutmaya devam edeceğiz’
-
BİL’de pedagojik perspektif: İnovasyon, Uluslararasılaşma ve Sosyal Duyarlılık
-
2026’da 40 yıllık güçlü mirasımızı, çağın ihtiyaçlarıyla buluşturacağız
-
‘52 yıllık tecrübeyle markamızın köklü mirasını geleceğe taşıyoruz’
-
‘Mektebim Koleji eğitim ekosistemine referans oluşturuyor’


