banner

GEO Koleji’nin CEO'su Lütfullah Kutlu oldu




'Geleceğin Okulu’ mottosuyla Türkiye'de 2 ilde 3 kampüsünde ‘GEO Eğitim 4.0’ sistemiyle eğitime başlamaya hazırlanan GEO Koleji’nde CEO’luk görevine Lütfullah Kutlu atandı.

lutfullah_kutlu_geoGEO Koleji’nde Şubat 2018’den bu yana CFO olarak görev yapan Lütfullah Kutlu, kariyer hayatına Tekfen Holding bünyesinde Mis Süt Sanayi A.Ş.’de bütçe uzmanı olarak başladı. Kutlu, 1996-2006 yılları arasında McCann Erickson Reklamcılık’ta grup şirketlerinden sorumlu Finans Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Mali ve İdari İşler alanında üst düzey yöneticilik deneyimleri bulunurken, Akademi Ofset Matbaacılık Sanayi & Ticaret A.Ş. Grup Mali İşler Koordinatörlüğünün ardından MedicalPark Bahçelievler Hastanesi’nde Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Bahadır İnşaat Mühendislik Taahhüt & Ticaret A.Ş.’ de Grup CFO’ su ve grup şirketlerinde yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü mezunu olan Lütfullah Kutlu, evli ve 2 çocuk babasıdır. Bugüne kadar birçok marka ve kuruma finans ve yönetim alanında danışmanlık veren Kutlu, iş hayatında kazandığı tecrübeleri kendi bloğunda yayınlıyor.

Bugünün dünyasının bütün dinamiklerini yeniden ve köklü bir biçimde değiştirerek geleceğin kapılarını ‘GEO Eğitim 4.0’ ile açan GEO Koleji, öğrencilerinin başarı alışkanlıklarına kendi iradeleriyle yön vermelerini destekliyor. GEO Koleji’nin İstanbul’da Ataşehir, Balmumcu ve Ankara İncek’te kampüsleri bulunuyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.