Enver Yücel: Dünyaya örnek okulu İzmir’de açıyoruz
- Ayrıntılar
- Kategori: Özel Okullar
- Cumartesi, 10 Mart 2012 12:11 tarihinde oluşturuldu
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel: “Sadece sınav başarısı yetmez, hedefimiz sosyal ve kültürel alanda da üretken ve başarılı çocuklar yetiştirmek” Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 23. okulunu 2012-2013 eğitim öğretim yılında İzmir’de açılıyor. İlk etapta anaokulu ve ilköğretim bölümleri hizmete girecek okulda Türkiye’ye örnek olacak teknolojik bir altyapı olacak.
Basın toplantısında konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, “Bahçeşehir Kolejleri olarak Türkiye’nin ve dünyanın geleceğine yön verecek bilim insanlarını yetiştirmek için yola çıktık. Bu amaçla Türk eğitimine yatırım yapıyor, eğitim kalitemizi ülke geneline yaymak için çalışıyoruz. 23. okulumuzu 17 milyon dolar yatırımla İzmir Bornova’da açıyoruz. Bu yıl 65 milyon dolarlık yatırımla 7 okul açmayı hedefliyoruz” dedi.
Türkiye’de özel öğretimi geliştirmek, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve çağdaş eğitiminin kalitesini yurt geneline yaymak amacıyla ülke çapında okullar açan Bahçeşehir Koleji, eğitim-öğretime bakış açısını ve 2012-2013 eğitim öğretim yılında hizmete girecek İzmir Bornova Bahçeşehir Koleji’ni anlatmak üzere basın toplantısı düzenledi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİLİ HABERLER
-
‘Öğrencilerimize küresel bir perspektif kazandırırken, dünyada rekabet edebilecek bireyler haline getiriyoruz’
-
‘Öğrencilerimize birden fazla dilde yetkinlik kazandırarak, kültürel zenginlik ve iletişim becerisini geliştiriyoruz’
-
BİL, uluslararası eğitim programlarıyla öğrencilerine dünyanın kapılarını açıyor
-
YÖM Global Çatısı Altında Anaokulundan Üniversiteye Türkiye’nin Dünyaya Açılan Penceresi Olacağız!
-
‘Çift diploma, öğrencilerimize sadece bir belge değil, alternatif bir gelecek sunuyor’
-
Global Vatandaşlar Yetiştiren Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim: Girne Kolejinin Uluslararası Eğitim Vizyonu
-
‘56 yıldır niteliği, bilimi, kültürel gelişimi merkeze alan bir eğitim veriyoruz’
-
Kadın değişirse tüm toplum değişir!
-
‘Kadınların liderliğiyle daha güçlü ve sürdürülebilir bir eğitim modeli oluşturuyoruz’
-
‘Kadınların karar alma süreçlerine dahil olması geleceğin eğitim sistemini daha güçlü kılacak’