banner

Marmarisli öğrencilere KÜLTÜR DİJİTAL EĞİTİM PAKETİ




Kültürlü Arkadaşın Yanında Projesi kapsamında, Marmaris bölgesinde çıkan yangınlarda evi ve okulu zarar görmüş öğretmen ve öğrencilere eğitsel ve psikolojik destek sunmak amacıyla yola çıkan Kültür Koleji Veli Konseyi, Marmaris Bayır Köyü Muhittin Çoban İlk ve Ortaokuluna ulaştı.

kultur_ss“Kültürlü Arkadaşın Yanında” projesiyle öğrencilerde toplumsal duyarlılığı artırmayı hedefleyen Veli Konseyi, başlattığı kampanya ile alınan tabletleri öğrencilere ve öğretmenlere hediye etti. Kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamayı hedefleyen Kültür Koleji, “Kültürlü Arkadaşın Yanında” projesi kapsamında eğitim hayatını da dijitalleştiriyor. Marmaris Bayır Köyü Muhittin Çoban İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine hediye edilen tabletlerle, 2021-2022 ders yılı sonuna kadar öğrencilere ve öğretmenlere akademik ve psikolojik olarak destek olmayı amaçlıyor.

Kültür Koleji Veli Konseyi temsilcileri ve okul yöneticilerinden oluşan bir heyet Marmaris Bayır Köyü Muhittin Çoban İlk ve Ortaokulu Müdürü Abdullah Turan’ı ziyaret ederek tabletleri öğrencilere ve öğretmenlere dağıttı.

Kültür Dijital Eğitim Paketi içinde çok sayıda öğrenim materyali bulunuyor. Bir ders yılı boyunca, deneme sınavları, konu anlatımları, çalışma yaprakları, online rehberlik programı gibi çeşitli çalışmalarla öğrencilere destek olunacak. Kültür Dijital Eğitim Paketi ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yanı sıra öğretmenlere de sistem hakkında bilgiler verildi. Bu eğitimlerle öğretmenler eğitim paketini daha aktif ve verimli kullanabilecekler.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.