banner

İstanbul'a yeni bir üniversite




YÖK, Engelsiz Eğitim Vakfı'nın İstanbul'da kurmak istediği "İstanbul Metropol Üniversitesi"ne ilişkin olumlu görüş bildirdi ve 14 fakülteye de dekan ataması yaptı.

 

yokYükseköğretim Kurulu (YÖK), Engelsiz Eğitim Vakfı'nın İstanbul'da kurmak istediği "İstanbul Metropol Üniversitesi"ne ilişkin olumlu görüş bildirdi ve 14 fakülteye de dekan ataması yaptı. YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yükseköğretim Genel Kurulu'nun bugün gerçekleştirilen 4'üncü toplantısında, çeşitli komisyonlar tarafından hazırlanan raporların yanı sıra bazı gündem maddeleri ile dekan atamaları konusu görüşüldü. Kurul, Engelsiz Eğitim Vakfı'nın İstanbul'da kurmak istediği "İstanbul Metropol Üniversitesi"ne ilişkin olumlu görüş bildirdi ve Bakanlar Kurulu'na arz edilmek üzere Milli Eğitim Bakanlığına bildirilmesine karar verdi. YÖK ayrıca, devlet üniversitelerine ait 14 fakülteye de dekan ataması yaptı.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.