banner

KOSTÜ’ye yeni rektör atandı




Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’ne yeni rektör atandı. Sakarya Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, KOSTÜ’nün yeni rektörü oldu. 

kostüAvrupa Eğitim Vakfı Başkanı ve KOSTÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Talip Emiroğlu, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın getirildiğini duyurdu. KOSTÜ-Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’ne vekil rektör olarak atanan Prof. Dr. Fuat Bayram’ın,bu görevi iki yıl başarıyla sürdürdüğünü belirten Talipoğlu, “Prof. Dr. Fuat Bayram, bundan sonraki dönemde Üniversitelerimizin icra kurulunda yer alacaktır. Kendisine bugüne kadar göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya üniversitesi rektörlüğünden sonra, ülkemizde yeni kurulan Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) başkanlığını yapmıştır. Yükseköğretimdeki değerli birikimlerini artık KOSTÜ bünyesinde hizmete dönüştüreceğine inanıyorum. Hocama yeni görevinde başarılar dilerim. Bu atamalar camiamıza ve ülkemiz yükseköğretimine hayırlı olsun.” diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.