banner

Fatih World Cup 3’te final heyecanı




Fatih Üniversitesi bünyesinde bulunan 16 farklı ülke takımının katılımı ile gerçekleştirilen ‘Fatih World Cup 3 futbol turnuvasında Türkiye ve Mali final oynayacak.

fatih world cup 3 finaliİki takım arasında yapılacak final maçında kazanan takım kupanın sahibi olacak. 9 Mayıs Çarşamba günü Üniversitenin Büyükçekmece Kampüsünde yapılacak kapanış töreninde Eski Futbolcu ve Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen’e ise ‘En İyi Spor Yorumcusu’ ödülü verilecek.

Geçtiğimiz haftalarda görkemli bir açılışla başlayan ‘Fatih World Cup 3’ futbol turnuvasında finale kalanlar belli oldu. 16 farklı ülke takımının mücadele ettiği turnuvada Türkiye ve Mali 1.’lik; Nijerya ve Senegal ise 3.’lük için ter dökecek. Futbol dünyasında yaşanan gerginliklerin aksine sporun “Dostluk ve Barış” olduğunu hatırlatan ‘Fatih World Cup 3’ün açılış törenine Hakan Şükür, Tolga Zengin, Uğur Tütüneker, Volkan Ballı gibi spor adamları katılmıştı.

Fatih Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Fatih World Cup 3’ün kapanış programı Melih Gümüşbıçak’ın sunumuyla yapılacak. Törende Eski Futbolcu ve Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen ‘En İyi Spor Yorumcusu’ ödülünü alacak ve program sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayacağı söyleşiye katılacak.

Tarih     : 09 Mayıs Çarşamba, Saat 13.45

Yer         : Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü           

Program

•             Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

•             Sunucu Melih GÜMÜŞBIÇAK’ın şampiyona tanıtımı,

•             ‘Fatih World Cup 3’ tanıtım filminin gösterimi,

•             Şampiyonanın açılış ve müsabakalarından görüntülerin gösterimi,

•             Fair-play ödülü almaya hak kazanan ülke takımların sahneye gelişi,

•             Şampiyon olan ülke takımının sahneye gelişi,

•             Organizasyon için özel hazırlanmış kupa marşının çalınması,

•             Rıdvan DİLMEN’e ‘En İyi Spor Yorumcusu’ ödülünün verilmesi,

•             Hatıra fotoğrafının çekilmesi,

•             Rıdvan DİLMEN’in öğrencilerle söyleşi programına katılması

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.