banner

İş garantili profesyonel şeflik sertifika programı başlıyor




İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sheraton İstanbul Maslak Hotel işbirliği ile iş garantili eğitim müjdesi

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sheraton İstanbul Maslak Hotel işbirliği ile “İş Garantili” Profesyonel Aşçılık (Cheff De Partie) Sertifika Programı” 20 Nisan 2013 tarihi itibari ile başlıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sheraton İstanbul Maslak Hotel, geçtiğimiz aylarda üniversite sanayi işbirliğine örnek teşkil edecek bir akademi kurarak eğitim çalışmalarına başladı.  “İş Garantili Mesleki Eğitim”in somut örneğini olarak görülen Turizm & Gastronomi Akademisi, profesyonel aşçılar yetiştirilerek sektöre nitelikli şefler kazandırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda hazırlanan “İş Garantili” Profesyonel Aşçılık (Cheff De Partie) Sertifika Programı” 20 Nisan 2013 tarihi itibari ile başlıyor. Katılımcılara sağladığı iş garantisi ile sektörde bir ilki gerçekleştiren Turizm & Gastronomi Akademisi, Profesyonel Aşçı olarak çalışmak isteyen kişileri eğitim programına davet ediyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği, Un ve Unlu Mamuller ve Gıda bölümlerinde okuyan öğrencilere da çalışma fırsatı sağlayacak olan akademi, Turizm ve Gastronomi alanında faaliyet gösteren firmaların insan kaynağı ihtiyacını karşılayacak. “Yaşayarak Öğren” eğitim modeliyle sektöre yenilik kazandıracak olan bu programda katılımcılar, sadece uygulama mutfağında değil aynı zamanda eğitmenler gözetiminde Sheraton İstanbul Maslak Hotel’in ana mutfaklarında çalışma yapabilecekler. Dünyanın en iyi aşçılık okullarının eğitim modellerinin incelenmesiyle hazırlanan bu eğitim programında, katılımcılar teorik- pratik eğitim ve staj uygulaması ile toplamda 650 saat eğitim görecekler. 

Johnson & Wales University –ABD, University of North Texas- ABD, University of Houston- ABD, University of Panamericana- Meksika, International Hotel Management Institute (IMI)- İsviçre, University of Westminster Kingsway College- İngiltere gibi dünyanın en prestijli okulları ile işbirlikleri bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sheraton İstanbul Maslak Hotel’in Turizm & Gastronomi Akademisi 20 Nisan 2013 başlıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin “Siz Hazırsanız İşiniz Hazır” sloganıyla yola çıkan Turizm & Gastronomi Akademisi için başvuruları www.aydin.edu.tr  adresinden yapabilirsiniz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.