banner

Turkcell STAJCELL’de yeni dönem başlıyor




Turkcell’in üniversite öğrencilerine staj ve yarı zamanlı çalışma fırsatı sunduğu dijital programı STAJCELL 2021’e başvurular başladı. Bu yıl üniversite 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin de başvurabileceği programla stajyer olmaya hak kazanan 200 üniversiteli genç, iş hayatına Turkcell’de başlama fırsatı bulacak. Başvurular 30 Nisan’a kadar kariyerim.turkcell.com.tr adresinden online yapılabilecek.

serhat_demir_turkcellTurkcell’in yetenekli üniversite öğrencilerine staj ve yarı zamanlı çalışma fırsatı sunduğu dijital programı STAJCELL 2021’e online başvurular başladı. Hayatı her alanda kolaylaştıran Turkcell, çalışanlarına sağladığı esnek çalışma modelini, yeni nesil istihdam programlarıyla öğrencilere de sunuyor. İlki pandemiden dolayı 2020 yılında online olarak yapılan Stajcell, bu yıl üniversite 2. ve 3. sınıf öğrencilerine uçtan uca dijital bir staj deneyimi sunacak. Başvuru ve değerlendirme sürecini tamamlayan 200 öğrenci, iş hayatına Turkcell’de başlama fırsatı bulacak. Programa başvurular 30 Nisan’a kadar sürecek.

Serhat Demir: Küresel salgın dönemini gençlere yönelik dijital projelerle değerlendiriyoruz
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Serhat Demir programla ilgili, “Turkcell İnsan Kaynakları olarak daha önce olduğu gibi küresel salgın döneminde de gençlerin kariyerlerine yön veren, gelişimlerine katkı sağlayan projeleri geliştirerek hayata geçirdik. Dijital istihdam programlarımız Türkiye’nin farklı illerindeki gençleri bir araya getirerek onlara sosyalleşme imkânı sağlarken aynı zamanda eğitimlerinde, kişisel gelişimlerinde motivasyon kaynağı da oluyor. Ülkemizin gençlerine istihdam projeleriyle her geçen gün yeni fırsatlar sunarak Türkiye’nin daha nitelikli bir insan kaynağıyla geleceğe hazırlanmasına katkı sağlamak bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.

Stajcell 2021 birçok farklı aşamadan oluşuyor
Turkcell’in dinamik insan kaynakları yaklaşımıyla geliştirilen Stajcell 2021 programına başvuran 2. ve 3. sınıf üniversite öğrencileri; Oyunlaştırılmış Genel Yetenek ve İngilizce testini tamamlayarak mülakata davet edilecek. Değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan adaylar Turkcell’de staj yapma imkânı elde edecek. Stajcell stajyerlerini; Turkcell’in üst düzey yöneticileriyle tanışma fırsatı, sosyal etkileşim ve motivasyon arttırıcı birbirinden farklı atölye ve etkinlikler bekliyor. Programa kabul alan adaylar özel tasarlanmış bir eğitim programından da geçecek. Adaylar program sonunda kurgulayacakları teknoloji tasarımı projelerini farklı gruplar oluşturarak Turkcell’in üst düzey yöneticilerine sunacak. Başarılı olarak değerlendirilenler Turkcell’de part-time çalışma şansına sahip olacak.
Stajcell 2021, dijitalleşmenin İK süreç ve metotlarını etkilediği günümüzde, öğrencilerin oyunlaştırılmış kurgularla oluşturulan mülakatlardan geçerek beceri ve yetkinliklerini geliştirecekleri oyun deneyimleri sunan bir staj programı olarak tasarlandı.
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Stajcell 2021 programıyla gençlerin teorik bilgilerini pratikte deneyimleyerek iş hayatına hazırlanmaları hedefleniyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.