banner

Facebook’tan organ bağışı uygulaması




Facebook kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg ile şirketin COO'su Sheryl Sandberg, ABC için ortak kaleme aldıkları makaleyle Facebook'un son projesini dünyaya duyurdu. Facebook organ nakli için harekete geçti.

facebook organ bağışıYöneticiler Facebook un misyonunun dünyayı daha açık ve birbirine bağlı bir yer haline getirmek olduğunu ifade ediyorlar

Şimdilik sadece ABD’deki kullanıcılar için geçerli olacak uygulamayla ilgili olarak Zuckerberg ve Sandberg, “Bugünden itibaren zaman tüneline organ bağışçısı olduğunuzu, nerede, ne zaman ve neden organlarınızı bağışlamaya karar verdiğinizi de ekleyebileceksiniz. Eğer yaşadığınız yerde resmen kayıtlı bir organ bağışçısı değilseniz, sayfanızda resmi kayıt için link de bulabilirsiniz” denildi.

Facebook’un misyonunun dünyayı daha açık ve birbirine bağlı bir yer haline getirmek olduğunu ifade eden Facebook yöneticileri, paylaşılan dünyanın daha küçük ve daha iyi bir yer olduğunu ifade etti.

İkili, “Bir kişi bile diğerinin yaşadığı sorunların çözümünde büyük rol oynayabilir. Facebook’ta biz buna arkadaşların gücü diyoruz” yorumunu yaptı.

(hürriyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.