Bakanlık, 90 kuşağı için harekete geçti!
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazartesi, 10 Haziran 2013 13:42 tarihinde oluşturuldu
Gezi Parkı eylemleri sonrası gündeme gelen 90 kuşağı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, harekete geçti. Bakanlık 90 kuşağını araştıracak.
Gezi Parkı eylemleri ile gündeme gelen 90 kuşağı incelenecek. Aile Bakanlığı çalışmalarına 1 yıl önce başladı. Ancak araştırmayı gerçekleştirecek şirketin belirlenmesi için ihaleye henüz çıkılmadı. Aile Bakanlığı Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde ihale yapacak.
"Türkiye'de ergen profili "başlıklı çalışma kapsamında 12 - 21 yaş aralığındaki gençlerin profili çıkarılacak. Sonuçlar 1997 ve 2008 yılında yapılan araştırmalarla karşılaştırılacak.
Araştırmada, Türkiye'de ergenlerin aile, okul, medya gibi kurumlarla ilişkileri, benlik algıları ve yaşadıkları sorunlar tespit edilecek ve toplumdaki değişim ölçülecek.
Ayrıca, ergenlerin aile ile toplum yaşamına yönelik değer yargıları belirlenecek.
Kaynak Cnntürk
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak