Çiçek: 4+4+4 için uzlaşma komisyonu gündemde yok!
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 15 Mart 2012 13:22 tarihinde oluşturuldu
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Eğitim Komisyonu raporunun henüz eline ulaşmadığını belirterek, uzlaşma komisyonu kurulması konusunda bir ifadesinin bulunmadığını söyledi.
Çiçek, Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu'nda düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali'nin açılışına katıldı. Açılışa gelişinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Çiçek, Milli Eğitim Komisyonu'nda kabul edilen 4+4+4 düzenlemesi için bir uzlaşma komisyonu kurulmasının gündemde olup olmadığı sorusuna, "Bunlar benim ağzımdan çıkan açıklamalar değil. Ben tutanakları bizzat kendim okuyorum. Bin sayfaya yakın bir tutanak ulaştı elime. Teker teker okuyorum. Kaldı ki komisyon raporu da elime gelmedi. Ulaştığında değerlendireceğiz" karşılığını verdi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Özel öğretim kurumları ikazsız kapatılabilecek
-
Ülkeler öğrencilerini PISA sınavlarına nasıl hazırlıyor?
-
Uzun bir yolculuğun yönünü tayin eden ilk adım; Hangi Üniversite Hangi Bölüm?
-
Üniversite yerleşme sürecinde doğru ve akıllı bir tercih stratejisi
-
Türkiye’den Finlandiya’ya Uzanan Öğrenme Köprüsü Kuruldu
-
‘Dijital vatandaşlık, eğitim sürecinin bir parçası haline getirilmelidir’
-
EĞİTİMDE ETKİ PLATFORMU KOLEKTİF BİR HAREKET BAŞLATIYOR
-
İTO Başkanı’ndan çağrı: Özel okullarda KDV % 1’e çekilsin
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor


