banner

Kasım ayında öğretmen ataması yapılacak




Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Kasım ayında bin civarında öğretmen atanacağını, Şubat ayında ise özre bağlı yer değiştirme yapılmasının planlandığını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. MEB Müsteşarı Tekin, öğretmen atamaları ve özre bağlı yer değiştirme konusunda şu açıklamaları yaptı;

“İki konu üzerinde yoğun soru var. Kasım ayı içinde, 9 Eylül’de atanıp başlamayan arkadaşların yerine atama yapacağız. Bugün itibariyle tahminimiz 1000 (bin) civarında. Kesin rakam 9 Kasım’da belli olur. İkinci konu Şubat ayında özre bağlı yer değiştirme işlemi yapıp yapmayacağımız. Evet Şubat ayında özre bağlı yer değiştirme yapacağız. Bu kez il içinde mağdur olan arkadaşların mağduriyetlerini gidermeye çalışacağız. İl dışı için de başvuru alacağız tabi ki, ama önceliğimiz bu kez il içi özre bağlı yer değiştirmeler olacak.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.