banner

MEB dershane çalıştayları 25-28 Kasım arasında yapılacak




MEB dershane çalıştayları hangi tarihte hangi illerde yapılacak? İşte dershane çalıştay toplantılarının tam listesi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), özel dershaneler ve özel etüt eğitim merkezleri ile yapılması planlanan çalıştayların takvimini açıkladı. Dershanelerin kapatılıp özel okula dönüşümü ile ilgili çalıştaylar 25-28 Kasım tarihleri arasında farklı illerde yapılacak.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, dershanelerin özel okula dönüşümü sürecinin altyapısını hazırlama çalışmalarının MEB tarafından ilgili kuruluşların temsilcileri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve diğer paydaşlarla gerek yüz yüze, gerekse sanal ortamda çalıştaylar, görüşmeler, toplantılar düzenlenerek, anket ve kamuoyu araştırmaları gerçekleştirilerek sürdürüldüğü anımsatıldı.

Açıklamada, "Bu kapsamda, önümüzdeki hafta İstanbul (Anadolu ve Avrupa ayrı ayrı olmak üzere), Samsun, Erzurum, Şanlıurfa, Antalya, İzmir ve Ankara'da, Bakanlığımızın üst düzey yetkilileri ile 5580 Sayılı Kanun kapsamında faaliyette bulunan özel dershaneler ve özel öğrenci etüt eğitim merkezlerinin, İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenen, kurucu/kurucu temsilcisi veya yöneticilerinin katılacağı çalıştaylar gerçekleştirilecek" denildi.

Açıklamada toplantıların  yapılacağı tarihler de yer aldı. Samsun'da 25 Kasım saat 13.00'de yapılacak toplantıya Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Zonguldak illerinden katılım olacak. Antalya'da aynı gün saat 10.30'da yapılacak toplantıya, Adana, Antalya, Burdur, Isparta, Karaman, Mersin, Osmaniye, 26 Kasım'da saat 13.00'de Şanlıurfa'da düzenlenen toplantıya, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Kilis, Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, aynı gün saat 10.00'da, İzmir'de gerçekleştirilecek toplantıya, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak, 27 Kasım saat 13.00'de Erzurum'da yapılacak toplantıya Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Tunceli, Van, aynı gün saat 14.00'de İstanbul'da yapılacak toplantıya, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve İstanbul'da saat 09.30'da yapılacak toplantıya, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, 28 Kasım'da saat 14.00'de Ankara'da gerçekleştirilecek toplantıya, Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat illerinden temsilciler katılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.