Cumhurbaşkanı Gül, eşiyle Harvard’a gidiyor
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Çarşamba, 28 May 2014 17:02 tarihinde oluşturuldu
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile oğulları Mehmet Emre Gül'ün Harvard Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine katılmak üzere ABD'nin Boston kentine gitti.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile oğulları Mehmet Emre Gül'ün Harvard Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine katılmak üzere ABD'nin Boston kentine gitti.
Özel uçak "CBK" ile Ankara'dan İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Gül ile eşi Hayrünnisa Gül, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden ABD'ye hareket edecek Türk Hava Yollarının tarifeli uçağına geçti.
THY uçağıyla saat 13.40'ta Boston'a hareket eden Cumhurbaşkanı Gül'ü, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve diğer ilgililer uğurladı.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak
-
Eğitimin farklı ‘SES’leri Antalya’da buluştu