banner

‘Türkiye eğitim konusunda çok büyük gelişmeler kaydetti’




Fas Yüksek Öğretim ve Bilimsel Araştırma Bakanı Soumia Benkhaldoun, "Türkiye eğitim konusunda çok büyük gelişmeler kaydetti" dedi.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Erdem Beyazıt Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen "Akıllı tahta ve etkileşim" konulu programa katılan ve akıllı tahtanın kullanıldığı sınıfta derse giren Benkhaldoun, Türkiye'nin eğitim konusunda çok büyük gelişmeler kaydettiğini vurguladı.

Özellikle Fatih Projesi'nin büyük bir proje olduğunu dile getiren Benkhaldoun, "Eminim ki bu tabletler vasıtasıyla bilimsel teknolojinin kullanımı öğrencilerin daha da ileriye gitmelerini sağlayacaktır" diye konuştu.

Programı düzenleyenlere, konuyu anlatan uzmanlara ve derse girdiği öğrencilere teşekkür eden Benkhaldoun, "Türk Hükumetini Fatih Projesi’nden ve bilimsel teknolojiyi kullandığından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Açıklamanın ardından Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencisi Benkhaldoun'a çiçek verdi. Benkhaldoun daha sonra Milli Eğitim Müdürü ve okul yöneticileriyle sohbet etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.