banner

Ankara’da okullar 9 Ocak’ta tatil




Ankara Valili ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 9 Ocak Cuma günü Ankara’da okulların tatil edildiğini duyurdu

Ankara Valiliği, milli eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okullarıyla kurumlarında, eğitim ve öğretime yarın da ara verildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentte hafta sonuna kadar yapılan meteorolojik tahminler ve alınan verilere göre hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağının beklendiği belirtildi.

"9 Ocak 2015 tarihinde (Cuma) Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında Ankara ili ve ilçelerinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir" ifadesine yer verilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihlerde idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Valilik, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle dün ve bugün de eğitime ara verilmesini kararlaştırmıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.