Genelkurmay: KPSS iddiası araştırılsın
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Çarşamba, 21 Ocak 2015 09:14 tarihinde oluşturuldu
2010’da yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) yeniden inceleneceğini açıklaması ve söz konusu dönemde KPSS’de 110’un üzerinde doğru cevap verenler arasında 249 asker eşinin olduğunun iddia edilmesi üzerine Genelkurmay da harekete geçti.
ÖSYM Başkanı Ali Demir’in 2010’da yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) yeniden inceleneceğini açıklaması ve söz konusu dönemde KPSS’de 110’un üzerinde doğru cevap verenler arasında 249 asker eşinin olduğunun iddia edilmesi üzerine Genelkurmay da harekete geçti.
Hürriyet Gazetesi’nden Uğur Ergan’ın haberine göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in, iddiaların bazı gazetelerde çıkması üzerine, karargâhtaki ilgili birimlere konunun, hiçbir TSK personelini töhmet altında bırakmayacak şekilde araştırılması ve gerektiğinde ÖSYM ile işbirliği yapılması talimatı verdiği öğrenildi. Yetkililer, Orgeneral Özel’in, “Bütün ihbarları ciddiye alın, inceleyin” talimatı bulunduğunu da hatırlattı.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak
-
Eğitimin farklı ‘SES’leri Antalya’da buluştu