banner

AÖF güz dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?




AÖF 2014-2015 öğretim yılı birinci dönem (güz dönemi) dönem sonu (final) sınavlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu.

1,5 milyon öğrencinin merakla beklediği AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF’ten yapılan resmi açıklama;

24-25 Ocak’ta gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2014-2015 öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınav sonuçlarının en geç 12 Şubat’a kadar açıklanacağı belirtildi.

Anadolu Üniversitesi 17. Akademik Bilişim Konferansı kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) AÖF final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair İHA’ya açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin merak ettiği soruya açıklık getirdi.

24-25 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan AÖF Güz Dönemi Final Sınavı'nın sonuçlarına ilişkin Prof. Dr. Güney, sonuçların 12 Şubat Perşembe gününe kadar açıklanacağını bildirdi. Güney, “Bana gelen bilgiler doğrultusunda sonuçları 12 Şubat Perşembe gününe kadar açıklamayı planlıyoruz” dedi.

24-25 Ocak 2015 AÖF final sınav sonuçlarını öğrenmek için AÖF öğrenci giriş sayfasından http://aof.anadolu.edu.tr/ açılan sayfada sağ üst köşedeki Öğrenci Girişi linkinden Türkiye Programları kısmına tıklayarak açılan sayfada yer alan bölüme TC kimlik numaranızı ve AÖF şifrenizi girerek öğrenebilirsiniz.

24-25 Ocak 2015 AÖF final sınav sonuçları

AÖF bahar dönemi kayıt tarihleri ne zaman?

AÖF 2014-2015 bahar dönemi kayıt tarihleri 23 Şubat 2015 Pazartesi başlayacak 4 Mart 2015 Çarşamba günü sona erecek.

AÖF 2014-2015 Bahar Dönemi sınav tarihleri şöyle;

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınav tarihi: 18 - 19 Nisan 2015

AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınav tarihi: 23 -24 Mayıs 2015

AÖF 2014-2015 Öğretim Yılı Tek Ders Sınav tarihi: 27 Haziran 2015

AÖF öğrencilerine e-bülten

Prof. Dr. Güney, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik e-bülten uygulaması başlattıklarını da kaydetti. “Bu bültende, açıköğretim sistemindeki yeniliklerden yapılan çalışmalara kadar birçok haber yer alıyor” diyen Güney, şöyle devam etti:

“9 sayfalık bültenimizi öğrencilerimize e-mail yoluyla gönderiyoruz ve ilk bültenimizi gönderdik. Açıköğretim sisteminden haberdar olmak isteyen öğrencilerimiz buradan merak ettikleri haberlere kolaylıkla ulaşabilirler. Öğrencilerimiz lütfen e-mail’lerindeki e-bültenleri okusunlar.”

Güney, e-bülten’in öğrencilere şuan için 1 ayda bir, ilerleyen zamanlarda ise 15 günde bir gönderileceğini de aktararak, öğrencilerden “@anadolu.edu.tr” uzantılı mail adreslerini aktif kullanmalarını istedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.