banner

Yeni atanan öğretmenlere pankartlı karşılama




Milli Eğitim Bakanlığı'nın son atama kararnamesi kapsamında Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 400 öğretmenin ataması gerçekleştirildi.

Atama kararının ardından ilçeye gelen öğretmenler, Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafından "Hoş geldiniz, kutsal mesleğinizde hepinize başarılar dileriz" pankartıyla karşılandı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelen öğretmenlere kolonya ve şeker ikram eden şube müdürü İskender Akdoğan, yeni görev yerlerinde başarı diledi.

Yüksekova'nın öğretmenlerce tercih edilmesinin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten Akdoğan, yeni atamalarla ücretli öğretmen döneminin de sona erdiğini vurguladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.