Onlar artık hayatta değil!
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Salı, 03 Nisan 2012 11:29 tarihinde oluşturuldu
Ankara'da oturdukları evdeki sobadan çıkan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Aydın ailesinin son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, 5 yaşındaki Ece Sıla ve 1 yaşındaki Hira Gül zehirlendikleri sobanın önünde eğleniyor.
Ankara'nın Keciören ilçesinde, apartmanın kapıcı dairesinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Ahmet Aydın, eşi Betül Aydın ve çocukları 5 yaşındaki Ece Sıla ile 1 yaşındaki Hira Gül'ün son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde YSK'da çılaşan Ahmet Aydın, evinde müzik setinden çalan oyun havasında çocuklarının oynamasını cep telefonu ile görüntülüyor.
Görüntülerde dikkat çeken en çarpıcı nokta ise minik kızların, zehirlendikleri sobanın önünde birkaç gün sonra başlarına geleceklerden habersiz gönüllerince eğlenmesi. Bir başka görüntüde ise Ahmet Aydın, memleketi Nevşehir'de Kızılırmak nehri kenarında tuttuğu balıkları mangalda pişiriyor.
Aydın ailesinin cenazelerinin Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı beldesine getirileceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi.
(sabah)
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Ülkeler öğrencilerini PISA sınavlarına nasıl hazırlıyor?
-
Uzun bir yolculuğun yönünü tayin eden ilk adım; Hangi Üniversite Hangi Bölüm?
-
Üniversite yerleşme sürecinde doğru ve akıllı bir tercih stratejisi
-
Türkiye’den Finlandiya’ya Uzanan Öğrenme Köprüsü Kuruldu
-
‘Dijital vatandaşlık, eğitim sürecinin bir parçası haline getirilmelidir’
-
EĞİTİMDE ETKİ PLATFORMU KOLEKTİF BİR HAREKET BAŞLATIYOR
-
İTO Başkanı’ndan çağrı: Özel okullarda KDV % 1’e çekilsin
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’


