banner

Güzel sanatlar ve spor lisesi kayıtları uzatıldı




Güzel sanatlar liseleri ile spor liselerine başvuru süresi 28 Haziran’a kadar uzatıldı.

sanat ve spor liseleriMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), güzel sanatlar liseleri ile spor liselerine başvuru süresinin 28 Haziran'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında güzel sanatlar liseleri ile spor liselerinin 9. sınıflarına alınacak öğrencilerin seçimi ve kayıtlarına ilişkin hususların genelgeyle duyurulduğu ancak süreçte yeni okulların açılması ve 15-24 Haziran tarihleri arasında başvuru yapamayan öğrencilerin bulunması nedeniyle süresinin uzatılması yönünde talepler alındığı belirtildi.

Açıklamada, bu nedenle söz konusu öğrencilerin mağduriyetini önlemek amacıyla başvuru süresinin 28 Haziran Pazar günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığı ifade edildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.