banner

İngilizce öğrenmede kritik yaş!




ABD'de yapılan ve uluslararası bilim ve eğitim çevrelerince de kabul edilen bir araştırmaya göre 7 yaşından sonra İngilizce öğrenmek zorlaşıyor.
 Washington Üniversitesi Beyin ve Öğrenim Bilimleri Enstitüsü Direktörü Patricia Kuhl, yaptıkları araştırma ve laboratuvar incelemelerinin sonucunda çocukların beyin yapılarının yabancı dil öğrenmek için 7 yaşına kadar müsait olduğunu, bu yaştan sonra gerek fizyolojik gerekse diğer etkenler sebebiyle İngilizceyi gerçek anlamda öğrenemediklerini açıkladı.  Aşağıdaki adres tıklandığında yapılmış olan araştırma ve sonuçlarını izlemek mümkündür.

0-7 Yaşarası 'yabancı dil öğrendiniz, öğrendiniz ! 
Ondan sonrası; siz ne kadar çabalasanız da yeterli değildir! Çünkü bebeklerimizin dilbilimsel dehası sadece o yaşar alığında; Bir dahininki ile aynı… Sonrasında bu mucizevi yetenek gün gün azalıyor. Bu yüzden onların tüm yaşamları için gerekli bu açığı kapatmanız için çok az bir zaman var.Bu 'dehayı kullanmak ve ona mükemmel bir gelecek armağan etmek istersiniz değil mi?

İşte bunun için tam 25 yıldır ve 34 ülkede tüm anne-babaların en çok tanıdığı ve güvendiği uluslararası bir eğitim kurumu var:

Helen Doron Early English

Neden bekliyorsunuz! Bu dönemde çocuğunuza vereceğiniz niteliki bir dil eğitimi onun yaşamı boyunca en büyük yardımcısı olacaktır. Devamlı olarak gelişen bu metodolojileri takip eden pedagoglar ile dilbilimcilerden destek alan Helen Doron Erken İngilizce eğitimi; ortalama 6 kişilik öğrenci gruplarıyla, benzersiz bir eğitim veriyor. İngilizceyi bir ömür boyu 'ikinci anadili' olarak öğrenmelerini sağlıyor.

Çocuklarımıza yüksek özgüven ve beceri geliştirme altyapısı sağlıyor ve 'hayata ön saflarda katılmasını sağlıyor'

Daha dünyaya geldiği ilk yıllarda; ortalama 550 İngilizce kelimeyi tamamen özümsemiş ve iletişiminde kullanan bir cocuğunuz olacak... İşte buna değer !

Dil uzmanı Helen Doron, geliştirdiği özel ve özgün metodlarla 'çok erken yaşlarda dil öğreniminin öncüsü olmuştur. Bugün; hayranlık uyandıran eğitim metodoljisi ve çocuklarımızın gelişimine sağladığı pozitif katkı ile eğitim verdiği 34 ülkede büyük saygınlık kazanmıştır.

Müzikle, Dansla, Oyunlarla; Eğlenerek İngilizce;

- Özgün yöntemlerle hızlı, etkin ve eğlenceli İngilizce.

- Çocuklara, ailelere ve öğretmenlere ilham veren materyallerle eğitim.

- Rahat ve istek uyandırıcı bir ortamda, küçük gruplarla çalışmak.

- Yaşayarak öğrenmenin ve yaratıcı sürecin gücüne inanan özel eğitmenler.

- Tümü 'Özel Helen Doron Sertifikalı'  Eğitmen Kadrosu.

Helen Doron Erken İngilizce programları, çocuklarımızın hayatına henüz onlar 3 aylıkken giriyor. Bu eşsiz yöntem ile; İngilizce sorunu artık 'sorun olmaktan' çıkıyor. Dünyada 1 milyonu aşkın çocuk bu mükemmel sistemle İngilizceyi 2. anadili gibi konuşuyor, hayata birkaç adım önde başlıyor.

Ücretsiz demo ders ve detaylı bilgi almak için Helen Doron şubeleri:

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.