Bahçeşehir Üniversitesi Koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitime geçti
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Çarşamba, 11 Mart 2020 14:18 tarihinde oluşturuldu
Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Koronavirüsü nedeniyle derslere uzaktan devam etme kararı aldı. Karar, öğrencilere ve akademik kadroya da bildirildi.
Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Türkiye'de koronavirüs vakası görülmesinin ardından öğrencilerinin eğitim-öğretim süreçlerinin aksamaması için 16-30 Mart tarihleri arasında tüm dersleri, online platformlarda devam ettirme kararı aldı. Üniversite yönetimi online derslerin programının hafta sonu itibariyle duyurulacağını açıkladı. Kararın alınmasında öğrencilerin, koronavirüsün yarattığı panik ve kaygı sürecini sağlıklı bir şekilde geçmeleri ve eğitim öğretimlerinin aksamamasının amaçlandığı ifade edildi.
Üniversitenin konu hakkındaki kararları için resmi duyurularının dikkate alınmasına ve virüsten korunma adına yapılan duyurulara itibar edilmesi belirtildi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Uzun bir yolculuğun yönünü tayin eden ilk adım; Hangi Üniversite Hangi Bölüm?
-
Üniversite yerleşme sürecinde doğru ve akıllı bir tercih stratejisi
-
Türkiye’den Finlandiya’ya Uzanan Öğrenme Köprüsü Kuruldu
-
‘Dijital vatandaşlık, eğitim sürecinin bir parçası haline getirilmelidir’
-
EĞİTİMDE ETKİ PLATFORMU KOLEKTİF BİR HAREKET BAŞLATIYOR
-
İTO Başkanı’ndan çağrı: Özel okullarda KDV % 1’e çekilsin
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’


